Senaste: v.32, 2019 (5 Aug-11 Aug)
» Bli medlem & lägg till sida

KIA-index

Som medlem på SIS-index kan du ansöka om att ligga med på KIA-Index med samma statistik. KIA-Index publiceras av Sveriges Annonsörers branschgemensamma kommitté KIA (Kommittén för Internet Marknadsföring) som är en branschgemensam kommitté inom området internetannonsering.

Målsättningen med samarbetet är att de båda tjänsterna tillsammans skapar en god och enhetlig mätstandard för sajter, stora som små, kommersiella och ideella. Vi hoppas att detta ska leda till att minska den förvirring som idag kan upplevas genom diverse alternativa mättjänster där mätreglerna kan vara varierande eller oklara.

Vi på SIS-index vill genom detta samarbete fortsätta växa, för att fånga upp helheten av Svensk Internetstatistik. SIS-index skapar möjligheter för sajter att på ett positivt och enkelt sätt nå ut med sin besöksstatistik, och tillsammans med KIA-index når vi ännu fler mottagare med Svensk internetstatistik.

Här ansöker du

Innan du ansöker om att vara med även på KIA-index med statistik från Google Analytics via SIS-index måste din sajt ligga med på SIS-index. Ansöker till KIA gör du genom att maila till info@sis-index.se och i mailet måste du bekräfta att du tagit del av och godkänner reglerna här:
KIA-Index mätregler

Ansökan skall gå till vår e-post på SIS-index (info@sis-index.se) så att vi vet vilka sajter som KIA-index får ha insyn i. När vi fått ansökan registrerar vi den och skickar den vidare till KIA-index som sen kommer ta kontakt och meddela resultat av ansökan.

Nyheter

  • Statistiken för v.32 publicerad Senaste veckans statistik hittar du här.

Kom igång med SIS-Index

Vill du presentera din sajts besöksstatistik på SIS-index? Tjänsten är helt kostnadsfri, både att medverka i och titta på, varje vecka tillkommer fler spännande sajter.

» Bli medlem & lägg till sida