Senaste: v.32, 2019 (5 Aug-11 Aug)
» Bli medlem & lägg till sida

Om SIS-Index

SIS är en tjänst som publicerar besöks- och trafikinformation för medverkande webbplatser. Tjänsten är gratis och öppen för alla webbplatsägare och bloggare.

SIS-Index möjliggör för webbplatser att helt kostnadsfritt nå ut med sin besöksstatistik gentemot användare, annonsörer, finansmarknad och andra intressenter.

Den statistiken som medverkande webbplatser skickar till SIS-Index används enbart för att bygga SIS-Index och dess kringprodukter. Medverkande webbplatser kan utan förbehåll när som helst välja att inte längre publicera sin statistik på SIS-Index. Läs mer i vårt användaravtal.

Vi hoppas att vår tjänst kommer att bidra till att spännande affärsmöjligheter uppstår. Vår ambition är att löpande utveckla funktionaliteten och om du har förslag på hur vi skall förbättra tjänsten är du välkommen att höra av dig till oss via info@sis-index.se.

SIS-Index lanserades i april 2008 och har vuxit till att bli en av de ledande tjänsterna för statistikmätning i Sverige.

Annonsera

Vill du kommunicera med SIS medlemmar? Kontakta oss så berättar vi om möjligheterna. Hör av dig på annonsera@sis-index.se.

Nyheter

  • Statistiken för v.32 publicerad Senaste veckans statistik hittar du här.

Kom igång med SIS-Index

Vill du presentera din sajts besöksstatistik på SIS-index? Tjänsten är helt kostnadsfri, både att medverka i och titta på, varje vecka tillkommer fler spännande sajter.

» Bli medlem & lägg till sida